PSD a ajuns la o intenţie de vot de 20,8, după ce luna trecută era la 23,4, arată ultimul sondaj al IMAS, realizat la comanda Europa FM. Liberalii se mențin, în continuare, pe primul loc în topul preferinţelor alegătorilor din țara noastră.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

PNL se menţine la peste 33% intenţie de vot, aceştia fiind aleşi ca opţiune de 33,6% din respondenţii, după ce în luna iulie avuseseră o intenţie de vot de 33,4%, arată ultimul sondaj realizat de IMAS la comanda Europa FM. 

Partidul condus de Marcel Ciolacu a ajuns la o intenţie de vor de 20,8%, ceea ce înseamnă că PSD a pierdut aproape trei procente într-o lună. În luna iulie social-democraţii aveau o intenţie de vot de 23,4%. 

USRPLUS se află la 18,3%, cu peste un procent faţă de luna anterioară. Partidul condus de Victor Ponta, Pro România, reuşeşte să depăşească din nou 10%, fiind la o intenţie de vot de 10,6%, după ce în iulie ajunsese la 9,7%.  Pragul parlamentar l-ar mai trece doar UDMR, care are aproape 6%, în timp ce PMP şi ALDE au sub 5%. 

Barometrul Europa FM a fost realizat de IMAS în perioada 6-26 august, pe un eşantion de 1010 persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania