fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI BISTRIȚA NĂSĂUDPrimarul Bistriței, depistat cu COVID-19

Primarul Bistriței, depistat cu COVID-19

Publicat în

spot_img
spot_img

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a fost depistat cu COVID-19 în urma unui test făcut la cerere şi se află internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din oraş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al primăriei, Mihai Ruşti, primarul a fost la serviciu în cursul zilei de luni, dar, începând de marţi, prerogativele vor fi preluate de către unul dintre viceprimari.

„Am fost informaţi de domnul primar că este în concediu medical şi că domnul viceprimar Gelu Muthi va prelua prerogativele dânsului pe perioada aceasta. Vom face tot ceea ce Direcţia de Sănătate Publică ne va transmite. Deocamdată, nu avem niciun fel de semnal din partea direcţiei, aşa că nu avem de ce să nu funcţionăm”, a declarat Ruşti, pentru AGERPRES.

Managerul SJU Bistriţa, Gabriel Lazany, a precizat că primarul Ovidiu Creţu s-a prezentat personal la spital pentru a fi testat pentru COVID-19, în cursul zilei de luni, şi în acest moment se află internat în unitatea medicală. (AGERPRES)

Redactia

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel