IPJ Hunedoara a furnizat primele informații despre accidentul care a avut loc miercuri, la prânz, pe Autostrada A1, în apropiere de localitatea Ilia.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Potrivit polițiștilor rutieri, un cetățean bulgar, în timp ce conducea un autovehicul cu remorcă (având 6 pasageri, toți cetățeni bulgari), pe A1, la km 389, din direcția Deva – Nădlac, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a lovit glisiera din partea dreapta și s-a răsturnat pe partea stângă, rămânând pe banda de urgență și parțial pe banda 1. Remorca a fost proiectată la 10 metri după autovehicul, rămânând pe banda de urgență.

„În urma accidentului, o pasageră a fost prinsă parțial sub autovehiculul răsturnat. Deși s-au efectuat manevre de resuscitare, aceasta a fost declarată decedată. Dintre ceilalți pasageri, au fost transportate la Spitalul din Deva două femei, care, din primele investigații,  sunt rănite, una ușor și cealaltă grav. Și ceilalți patru pasageri au fost transportați la spital, dar se pare că nu au răni grave. Femeia decedată avea 37 de ani și era însărcinată”, potrivit IPJ Hunedoara.

Citește și

ULTIMA ORĂ | Accident grav pe autostrada A1, în județul Hunedoara. O persoană a murit și șase au fost rănite. Trafic restricționat

(FOTO: ISU Hunedoara)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania