Discover Hunedoara- Official County App, asistentul tău personal pentru călătorii inspirate

Vacanțele și călătoriile pe cont propriu îți oferă libertate în alegerea destinațiilor și personalizarea traseelor. Cum 2020 pare a fi anul în care atenția tuturor este îndreptată spre redescoperirea turismul intern, este foarte util să ai la îndemână cele mai complete surse de informare și planificare a vacanțelor. Dacă îți dorești și tu să descoperi farmecul județului Hunedoara, ai la îndemână cel mai modern și complet ghid turisic digital, respectiv Discover Hunedoara.

Începând cu luna noiembrie a anului 2019, aplicația mobilă Discover Hunedoara – Official County App este disponibilă pentru descărcare gratuită pe dispozitivele Android și iOS. Această aplicație a fost concepută sub forma unui ghid turistic al județului Hunedoara, în format digital, care oferă informații oficiale, de interes turistic și general, atât în limba română, cât și în limba engleză. Secțiunile aplicației conțin recomandări de trasee tematice, descrieri ale obiectivelor turistice, un calendar al evenimentelor, prezentarea unităților de cazare, a restaurantelor, precum și a producătorilor locali și a meșterilor populari din județ, localizări pe hartă ale diverselor puncte de interes, precum și date de contact pentru diverse servicii publice.

Discover Hunedoara – Official County App concentrează o colecție cuprinzătoare de informații turistice din județ, acest ghid digital fiind instrumentul ideal pentru călătoriile tale.

Aplicația poate fi descărcată astfel:

Din Magazin Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.schubertundfranzke.cityapp.hunedoaracounty&hl=ro

– Din App Store: https://appadvice.com/app/discover-hunedoara/1480668381

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania