Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al orașului Geoagiu, Ovidiu Vlad, a ținut să facă la debutul campaniei electorale un apel contracandidaților săi, solicitându-le ”decență și adevăr”.

”Îmi doresc foarte mult să avem o campanie curată, centrată pe problemele care îi preocupă pe toți cei din zona Geoagiu.Pe aceasta cale doresc să spun tuturor candidaților la funcția de primar, de consilier local și echipelor lor de campanie, că aceasta este o competiție, nu este un război, noi nu suntem adversari. Pentru noi toți există viață și după alegerile acestea. Noi toți, cei care am intrat în această competiție, trebuie să înțelegem că vom fi reprezentanții cetățenilor din Geoagiu, nu stăpânii lor. Primari sau consilieri locali nu suntem altceva decât aleșii în care locuitorii Geoagiului își pun toate speranțele că le vom gestiona cinstit și eficient banii și că ne vom face datoria față de trecutul acestui spațiu geografic, vom construi un prezent pe măsura așteptărilor și o punte către viitor”, a spus Ovidiu Vlad.

Candidatul PNL pentru funcția de primar al orașului Geoagiu a mai declarat că, deși este atacat foarte violent de două luni de zile de către toată presa și televiziunile PSD-iste și de tot felul de persoane legate prin interese obscure de PSD si primăria Geoagiu, el își vă păstra decența, calmul și rațiunea, fără a reacționa la mizerii și neadevăruri apărute în spațiul public.

”Eu cred că locuitorii din Geoagiu merită mai mult, așa că, în speranța ca toți contracandiații mei vor fi de acord să ridicam nivelul abordării acestei campanii electorale, doresc să le urez SUCCES tuturor!”, a conchis Ovidiu Vlad.

Articol de campanie electorală comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara, CUI 21200012

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.