fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI COVASNACod galben de ceață pentru județele Covasna şi Harghita.

Cod galben de ceață pentru județele Covasna şi Harghita.

Publicat în

spot_img
spot_img

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis sâmbătă un cod galben de ceaţă valabil până la ora 10:00 în mai multe localităţi din judeţele Covasna şi Harghita.

Astfel, în judeţul Covasna vor fi afectate localităţile Târgu Secuiesc, Covasna, Baraolt, Zagon, Zăbala, Sânzieni, Ghelinţa, Brăduţ, Băţani, Cernat, Breţcu, Turia, Ojdula, Catalina, Boroşneu Mare, Reci, Lemnia, Vârghiş, Poian, Brateş, Mereni, Moacşa, Valea Mare, Estelnic.

Se va semnala ceaţă care determină reducerea vizibilităţii sub 200 de metri.

În judeţul Harghita, ceaţă va fi în Miercurea Ciuc, Topliţa, Gheorgheni, Ditrău, Sândominic, Remetea, Joseni, Suseni, Ciumani, Ciucsângeorgiu, Sărmaş, Frumoasa, Lăzarea, Sânsimion, Cârţa, Siculeni, Mihăileni, Tomeşti, Gălăuţaş, Ciceu, Sânmartin, Sâncrăieni, Dăneşti, Subcetate, Mădăraş, Tuşnad, Sântimbru, Voşlăbeni, Cozmeni, Leliceni, Păuleni-Ciuc, Racu.

Ceaţa va determina reducerea vizibilităţii local sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri.

Adrian Meitner

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel

Antal Árpád anunţă construirea unei noi zone rezidenţiale pentru familii tinere care lucrează în domeniul sănătăţii şi al educaţiei, pe locul unei foste ferme...

Primarul din Sfântu Gheorghe a adăugat că „aceasta este o altă piatră de hotar pentru oraşul nostru, deoarece noul campus dual, noul centru educaţional, le va permite copiilor noştri să înveţe meseriile viitorului, de la liceu până la universitate, în parteneriat cu firmele locale”.