fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI ALBAIncendiu la o casă din Cugir. Trei persoane, evacuate

Incendiu la o casă din Cugir. Trei persoane, evacuate

Publicat în

spot_img
spot_img

Un incendiu a izbucnit duminică dimineață la o casă cu un etaj și mansardă din orașul Cugir. Cele trei persoane care se aflau în locuință în momentul incendiului au fost evacuate în siguranță, fără a suferi intoxicații cu fum.

„La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spuma ale Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Cugir şi trei autospeciale ale Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia (Garda Sebeş). La momentul producerii incendiului, trei persoane (locatari) au fost surprinse în locuinţă, acestea fiind evacuate, fără a suferi intoxicaţii cu fum”, a transmis ISU Alba.

Pompierii urmează să stabilească cauzele care au dus la izbucnirea incendiului.

(FOTO: ISU Alba / Arhivă)

Ioana Pop

Articole recente

Egy mai példázat a vakságról

Milyen példázatot mondjak, vagy mihez hasonlítsam a mennyek országát? Hasonlatos a mennyek országa ahhoz, amikor egy vakot vezetnek.

Un nou incunabul din 1492 poate fi văzut la Muzeul Naţional Brukenthal

Proiectul urmăreşte promovarea celor 422 de incunabule aflate în colecţia Bibliotecii Brukenthal.

Adult însoţit de un copil de 4 ani, blocat pe Piatra Secuiului

Cea mai mare parte din ansamblul Pietrei Secuiului, care are o altitudine de 1.128 de metri, este accesibilă doar căţărătorilor profesionişti

Mircea Geoană, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara

România are nevoie să-şi schimbe clişeele politice, să se lepede de moliciunea liderilor confecţionaţi din combinaţii şi mediocritate, să se smulgă din pasivitate şi obedienţă, consideră Mircea Geoană, care a ţinut un discurs cu ocazia primirii titlului de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Mai multe articole de același fel