Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Orașul Geoagiu are nevoie de o schimbare radicală, de proiecte de dezvoltare, de o strategie pentru investiții și locuri de muncă, de deschidere reală către civilizația secolului XXI. Condus de o echipă pesedistă lipsită de viziune și voință, în ultimii patru ani, orașul Geoagiu a rămas în urmă și riscă să rămână un loc izolat pe harta județului Hunedoara și a României. Cel care vrea să schimbe lucrurile și vine cu ambiție, voință, proiecte serioase și o echipă puternică de consilieri este Ovidiu Vlad, candidat PNL la funcția de primar al orașului Geoagiu.

Ovidiu Vlad readuce speranța într-un oraș cu potențial extraordinar, dar care a fost ținut pe loc, pentru că nu a existat voința de a da cetățenilor șansa unei vieți mai bune, șansa de a deveni un adevărat oraș european.

Ovidiu Vlad și echipa PNL de la Geoagiu vin în fața cetățenilor cu patru teme de viitor care pot aduce dezvoltare și prosperitate: locuri de muncă, investiții în educație, competență în administrație și dezvoltarea turismului, această mină de aur a Geoagiului.

Ovidiu Vlad și echipa PNL de la Geoagiu au un avantaj decisiv în fața oricărei contraoferte electorale: sunt oameni respectați de comunitate și, mai ales, sunt oameni care ascultă, cu atenție, vocea comunității, problemele cetățenilor. Sunt oameni care vin cu soluții adaptate vremurilor pe care le trăim, oameni cu putere de muncă și voința de a face din Geoagiu o perlă europeană a județului Hunedoara.

Ovidiu Vlad primar la Geoagiu și echipa PNL majoritară în Consiliul Local, iată soluția de viitor pentru un oraș care merită mult mai mult decât i s-a oferit până acum.

Articol de campanie electorală comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara, CUI 21200012

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.