Teatrul Gong din Sibiu redeschide sala de spectacole și vă invită la un concert al Adei Milea, joi, 10 septembrie, de la ora 19.00.

Artista revine la Sibiu cu un concert solo care reunește cântece adaptate pentru diverse spectacole montate în teatrele din întreaga țară și care transmit mesajele unor autori precum Alecsandri, Creangă sau Naum.

Evenimentul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat spectatorilor cu vârsta peste 7 ani.

Accesul publicului se realizează în limita locurilor disponibile. Biletele pot fi achiziționate online de pe teatrulgong.ro sau de la Agenția Teatrală, de miercuri până vineri între orele 11.00 și 18.00, sâmbăta în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar duminica de la 10.00 la 14.00. Costul unui bilet este de 14 lei și este valabil pentru o singură persoană.

Instituția a luat o serie de măsuri pentru siguranța spectatorilor, spațiile publice fiind aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment.

Accesul în teatru este permis în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui participant la eveniment. Purtarea măștii, astfel încât să acopere gura și nasul, este obligatorie pe toată durata concertului. Numărul de scaune din sala de la etaj a fost redus de la 180 la 46, astfel încât să asigure o distanțare fizică corespunzătoare între spectatori.

(SURSA FOTO: Teatrul Gong Sibiu)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania