fbpx
12.6 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTTeatrul Gong din Sibiu redeschide sala de spectacole cu un concert special...

Teatrul Gong din Sibiu redeschide sala de spectacole cu un concert special Ada Milea

Publicat în

spot_img
spot_img

Teatrul Gong din Sibiu redeschide sala de spectacole și vă invită la un concert al Adei Milea, joi, 10 septembrie, de la ora 19.00.

Artista revine la Sibiu cu un concert solo care reunește cântece adaptate pentru diverse spectacole montate în teatrele din întreaga țară și care transmit mesajele unor autori precum Alecsandri, Creangă sau Naum.

Evenimentul are o durată de aproximativ o oră și este recomandat spectatorilor cu vârsta peste 7 ani.

Accesul publicului se realizează în limita locurilor disponibile. Biletele pot fi achiziționate online de pe teatrulgong.ro sau de la Agenția Teatrală, de miercuri până vineri între orele 11.00 și 18.00, sâmbăta în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar duminica de la 10.00 la 14.00. Costul unui bilet este de 14 lei și este valabil pentru o singură persoană.

Instituția a luat o serie de măsuri pentru siguranța spectatorilor, spațiile publice fiind aerisite și dezinfectate complet, înainte de fiecare eveniment.

Accesul în teatru este permis în condițiile unui triaj observațional, ce presupune măsurarea temperaturii fiecărui participant la eveniment. Purtarea măștii, astfel încât să acopere gura și nasul, este obligatorie pe toată durata concertului. Numărul de scaune din sala de la etaj a fost redus de la 180 la 46, astfel încât să asigure o distanțare fizică corespunzătoare între spectatori.

(SURSA FOTO: Teatrul Gong Sibiu)

Ioana Pop

Articole recente

CJ Maramureș a alocat un milion de lei, fonduri nerambursabile, pentru domeniul culturii

Fondul de un milion de lei a fost aprobat de consilierii judeţeni pentru finanţarea nerambursabilă a proiectelor în domeniul culturii

Șoareci morţi, praf, mucegai și gândaci de bucătărie, găsiți de comisarii de la Protecţia Consumatorului în cantina unui colegiu din Timişoara

Cantina Colegiului Tehnic ”Henri Coandă” din Timişoara a fost închisă de inspectorii de la Protecţia Consumatorului

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Teodor Bulza: „Cinstea și gramatica -vocația și crezul vieții mele”

Mai multe articole de același fel