fbpx
13.7 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAConcert de muzică rock, pop rock și blues, în centrul Devei

Concert de muzică rock, pop rock și blues, în centrul Devei

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” vă invită duminică, 13 septembrie, la ora 19.00, pe platoul din fața Centrului Cultural din Deva, la un concert susținut de trupele ”The Story” și ”Steel Jazz Quartet”.

Timp de 90 de minute, localnicii şi turiştii care se vor afla în centrul orașului vor avea ocazia să asculte piese rock, pop rock și blues care au făcut istorie.

”Steel Jazz Quartet” va aduce în fața publicului melodii care au fascinat o lume întreagă – piese din perioada anilor ’30-’40, în stilurile Swing, Bossa Nova și Blues, la care se adaugă lucrări muzicale din creația blues. Componența actuală a grupului este: Mircea Goian – bass, Turi Zoltan – chitară, Călin Sân – claviaturi, Gabriel Hărăguș – tobe și Delia Baltariu – voce.

În deschiderea evenimentului, cei șapte tineri care formează ”The Story” vor propune spectatorilor o serie de cover-uri din repertoriul național și internațional.

Ioana Pop

Articole recente

Wizz Air, desemnată cea mai proastă companie aeriană pentru al treilea an la rând

Rezultatul în general slab vine pe măsură ce tarifele companiilor aeriene au crescut ca urmare a costurilor mai mari ale combustibilului și a taxelor ecologice.

Primarul comunei Ilieni, care a pierdut alegerile, a anunţat că demisionează din funcţie înainte de încheierea mandatului

Imre Fodor, care a candidat pentru cel de-al cincilea mandat pe lista UDMR, a pierdut alegerile locale în faţa candidatului independent Benko Arpad-Jeno.

Zece profesori și antrenori remarcabili din toată țara, premiați cu Premiul Mentor pentru excelență în educație

Premiul Mentor pentru excelență în educație se acordă anual, începând din 2010, profesorilor și antrenorilor care au descoperit tineri talentați și care au avut un rol important în evoluția profesională a discipolilor pe care i-au îndrumat în carieră.

Primul elev de etnie romă care a absolvit liceul din Tălmaciu, mândria școlii și a părinților

Liceul Tehnologic „Johannes Lebel” din Tălmaciu se mândrește cu Victor Carole, primul elev de etnie romă care a reușit să își atingă visul de a absolvi studiile, în ciuda tuturor obstacolelor ce i-au venit în cale de-a lungul anilor. 

Mai multe articole de același fel

Acoperişuri luate de vânt în Deva şi Brad, după o furtună violentă

Judeţul Hunedoara s-a aflat luni după-amiază, până la ora 20,00, sub avertizare meteo de Cod Roşu, fiind prognozate vijelii puternice cu rafale de 90 km/h, grindină, frecvente descărcări electrice, local averse torenţiale peste 35 l/mp.

Percheziții ale Parchetului European în județul Hunedoara

Investigația privește o fraudă de 10 milioane de euro în domeniul achizițiilor publice care implică fonduri UE pentru modernizarea infrastructurii de apă în două localități din Valea Jiului și îmbunătățirea eficienței energetice la un spital.