fbpx
5.8 C
Cluj-Napoca
AcasăȘTIRI HUNEDOARAConcert de muzică rock, pop rock și blues, în centrul Devei

Concert de muzică rock, pop rock și blues, în centrul Devei

Publicat în

spot_img
spot_img

Primăria Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” vă invită duminică, 13 septembrie, la ora 19.00, pe platoul din fața Centrului Cultural din Deva, la un concert susținut de trupele ”The Story” și ”Steel Jazz Quartet”.

Timp de 90 de minute, localnicii şi turiştii care se vor afla în centrul orașului vor avea ocazia să asculte piese rock, pop rock și blues care au făcut istorie.

”Steel Jazz Quartet” va aduce în fața publicului melodii care au fascinat o lume întreagă – piese din perioada anilor ’30-’40, în stilurile Swing, Bossa Nova și Blues, la care se adaugă lucrări muzicale din creația blues. Componența actuală a grupului este: Mircea Goian – bass, Turi Zoltan – chitară, Călin Sân – claviaturi, Gabriel Hărăguș – tobe și Delia Baltariu – voce.

În deschiderea evenimentului, cei șapte tineri care formează ”The Story” vor propune spectatorilor o serie de cover-uri din repertoriul național și internațional.

Ioana Pop

Articole recente

”Timișoara Muzicală” își va deschide peste câteva zile porțile, în capitala Banatului

Opera Gala, Turandot sau Otello sunt doar câteva dintre spectacolele de operă la care timișorenii și nu numai își pot cumpăra deja bilete, în vreme ce Filarmonica Banatul este pregătită să pună în scenă o serie de recitaluri și concerte simfonice care cu siguranță vor satisface și cele mai exigente pretenții ale melomanilor.

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Mai multe articole de același fel

Dezbatere privind educația pentru sustenabilitate, sub egida Alianței Timișoara Universitară

Sub egida Alianței Timișoara Universitară (ATU), Universitatea Politehnica Timișoara a organizat și găzduit vineri, 12 aprilie 2024, în Sala Senatului, o dezbatere cu tema „Universitățile timișorene:  educație și acțiune pentru sustenabilitate”, la care au fost invitate, alături de instituțiile de învățământ superior, instituțiile autorității publice și reprezentanții mediului economic.