fbpx
20.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEDUCAȚIEAproape 90% dintre unitățile de învățământ din judeţul Sibiu vor începe școala...

Aproape 90% dintre unitățile de învățământ din judeţul Sibiu vor începe școala normal. Școlile incluse în scenariul “roșu”

Publicat în

spot_img
spot_img

Aproape 90% dintre unitățile de învățământ din judeţul Sibiu vor începe şcoala normal, în scenariul “verde”.

„Astăzi au fost avizate de către ISJ Sibiu şi DSP Sibiu, precum şi aprobate de către CJSU Sibiu, scenariile de începere a anului şcolar 2020 – 2021, trimise de consiliile de administraţie ale unităţilor de învăţământ din judeţul Sibiu. Din centralizarea realizată se observă următoarele: scenariul “verde” – 280 de unităţi de învăţământ (86,6%), scenariul „galben” – 43 de unităţi de învăţământ (9,9%) (14 unităţi de învăţământ datorită ratei de incidenţă situată între 1 şi 3 în UAT-urile Alma, Şeica Mare, Cristian, Poplaca, Jina, Miercurea Sibiului şi Loamneş, iar 29 de unităţi de învăţământ din UAT „verzi” din cauza lipsei de spaţiu)”, a transmis Inspectoratul Școlar Județean Sibiu.

Nouă unităţi de învăţământ vor relua cursurile în scenariul “roşu” din cauza ratei de incidenţă peste 3 la mia de locuitori (în localitățile Ludoş, Slimnic şi Arpaşu de Jos), iar alte trei școli, din cauza nefinalizării lucrărilor existente – Liceul Teoretic “Constantin Noica” din Sibiu, Liceul Teologic Baptist „Betania” din Sibiu şi Colegiul Tehnic „Cibinium” din Sibiu.

Ioana Pop

Articole recente

Bărbat amendat cu 12.000 de lei pentru că a abandonat cinci pisoi la gunoi

Pisicuţele în vârstă de doar o zi au fost încredinţate unei asociaţii pentru protecţia animalelor, care se ocupă în continuare de tratarea şi îngrijirea lor

Admiterea 2024 la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu | Aproape 2800 de locuri fără taxă sunt prevăzute la programele de licență și master.

Aflați care este distribuția locurilor scoase la concurs de Ministerul Educației Naționale pentru anul universitar 2024-2025 pentru facultățile din cadrul ULBS

Papa Francisc le cere preoților să țină predici scurte, ca să nu adoarmă credincioșii

"Uneori, preoţii vorbesc mult şi nu mai înţelegi despre ce vorbesc", susține Pontiful

Mai multe articole de același fel