Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Liceul Tehnologic Agricol ,,Alexandru Borza” din Geoagiu trebuie să ofere forță de muncă calificată, iar soluția este Ovidiu Vlad primar și consilierii PNL majoritari în Consiliul Local al orașului Geoagiu.

”În viziunea noastră, viitorul acestui liceu trebuie să fie unul relevant în acest sens. Administrația condusă de mine o să sprijine prin oferirea de consultanță, prin departamentele specializate din primărie, pentru scrierea de proiecte și atragerea de bani europeni, pentru dezvoltarea bazei materiale și pentru a crea cadrul necesar desfășurării activităților în cât mai bune condiții. Zona noastră trebuie să se dezvolte inclusiv din punct de vedere agricol și din acest motiv ne trebuie oameni calificați și în acest domeniu. Agricultura nu se mai face cu calul sau cu vacile, agricultura se face cu tractoare și utilaje agricole tot mai performante, pentru a căror utilizare trebuie pregătire de specialitate.”, a declarat Ovidiu Vlad, candidatul Partidului Național Liberal pentru funcția de primar al orașului Geoagiu.

La rândul său, directorul Liceului Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” din Geoagiu, Octav Cismașiu, a spus că instituția pe care o conduce are în vedere redeschiderea specializării ,,mecanic agricol„ pe sistem de învățământ profesional dual, în strânsă colaborare cu agenții economici din domeniul agricol, care să permită lucrul la capacitate mare pentru dezvoltarea unei agriculturi performante și durabile.

Octav Cismașiu, candidat PNL la un post de consilier local în Geoagiu, susține că liceul pe care îl conduce v-a achiziționa utilaje moderne, folosind fondurile europene pentru a face agricultură la alt nivel.

”Liceul agricol trebuie să aibă un departament care să lucreze și cu fermierii din zona Geoagiu pentru oferirea de consultanță în domeniul agricol, pentru rezolvarea problemelor pe care aceștia le întâmpină în culturile lor, dar și pentru oferirea de consultanță în vederea dezvoltării afacerilor cu legume, fructe, animale și altele, prin programe de formare a adulților. Un alt aspect pe care îl avem în vedere, este formarea de specialiști în turism, care să satisfacă nevoile pe care le va avea stațiunea Geoagiu Băi și zonele limitrofe.”, a spus Octav Cismașiu, candidatul PNL pentru funcția de consilier local la Geoagiu.

Articol electoral comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara, CUI 21200012

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.