Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Tribunalul Hunedoara a decis marţi că protestul angajaților de la Termocentrala Mintia este ilegal. După decizia instanței, liderii sindicali le-au cerut salariaților să reia lucrul.

“Admite acţiunea formulată de către reclamantul Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA, prin administrator judiciar Expert Insolvenţă SPRL, în contradictoriu cu pârâtul Sindicatul Solidaritatea Hunedoara. Dispune încetarea grevei declanşate la data de 07.09.2020 în cadrul Sucursalei Electrocentrale Mintia, ca fiind ilegală”, se arată în minuta instanţei.

După ce Tribunalul Hunedoara a anunțat decizia în acest caz, preşedintele Sindicatului “Solidaritatea Hunedoara”, Cristian Iştoc, a declarat că hotărârea instanţei este obligatorie şi trebuie respectată şi a cerut angajaților pe care-i reprezintă să reia lucrul.

“Fac un apel către membrii Sindicatului Solidaritatea Hunedoara şi către toţi salariaţii termocentralei Mintia să respecte hotărârea instanţei de judecată şi să reia lucrul. Cu toate că nu suntem implicaţi în organizarea acestui protest, el fiind unul spontan, oamenii trebuie să ştie că hotărârea unei instanţe este obligatorie şi trebuie respectată”, a transmis Cristian Iștoc.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.