Consiliul Județean (CJ) Maramureș a anunțat finalizarea lucrărilor la farmacia cu circuit închis a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ).

Durata de realizare a obiectivului a fost de șapte luni, resursele tehnice și financiare fiind asigurate de administrația județeană. Valoarea totală a investiției s-a ridicat la peste 405.000 de lei.

Potrivit președintelui CJ Maramureș, Gabriel Zetea, Serviciul de Ambulanță Județean nu a dispus până în prezent de un spațiu legal autorizat pentru gestionarea și asigurarea cu medicamentele necesare pentru intervenții. Spațiul construit asigură funcționarea unei farmacii cu circuit închis, astfel încât activitatea SAJ Maramureș să respecte condițiile impuse de legislația în vigoare.

“Am răspuns mereu afirmativ solicitărilor venite din partea SAJ Maramureș, care are dificila misiune de a asigura asistența medicală de urgență la nivelul județului. Sănătatea a fost tratată cu prioritate în actualul mandat și vom continua să sprijinim orice demers de adaptare la cerințele tot mai crescute din domeniul medical, astfel încât maramureșenii să beneficieze de servicii de înaltă calitate”, a declarat Gabriel Zetea.

(FOTO: Facebook / Gabriel Valer Zetea)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania