Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Şase beneficiari şi cinci angajaţi ai unei case de tip familial pentru vârstnici din Alba Iulia au fost depistaţi marți cu COVID-19.

Inițial a fost depistat un singur caz, un beneficiar al centrului, iar după testarea tuturor rezidenților și personalului s-au mai descoperit încă 11 cazuri de infectare cu coronavirus.

Centrul de vârstnici “Casa Noastră Bărăbanţ” are o capacitate de cazare de 22 de locuri.

DSP Alba a demarat, pe lângă ancheta epidemiologică, și o altă anchetă pentru a stabili cum a fost posibilă apariţia focarului.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.