Echipa Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, spital aflat în prima linie de luptă împotriva pandemiei de COVID-19, a primit miercuri vizita jucătorilor CFR Cluj, a staff-ului tehnic și a antrenorului Dan Petrescu.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

Scopul acestui gest emoționant făcut de campionii României la fotbal a fost de a mulțumi întregului personal medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte dintre membrii clubului de fotbal au fost internați, fiind testați pozitiv cu COVID-19.

După ce a aplaudat cadrele medicale, echipa CFR Cluj a oferit Spitalului de Boli Infecțioase medalia și tricoul de campioană a României, precum și un tricou cu autografele jucătorilor, în semn de recunoștință și apreciere pentru lupta pe care medicii o duc zi de zi cu virusul.

“Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic, au mers la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru a mulțumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internați fiind testați pozitiv cu COVID19. Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile și toată recunoștința noastră! Medalia și tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni! Voi sunteți eroii noștri! Vă mulțumim și ne înclinăm în fața voastră!”, este mesajul echipei CFR Cluj, postat pe pagina oficială de Facebook.

(SURSĂ FOTO: Nicu Cherciu / Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania