Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Echipa Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, spital aflat în prima linie de luptă împotriva pandemiei de COVID-19, a primit miercuri vizita jucătorilor CFR Cluj, a staff-ului tehnic și a antrenorului Dan Petrescu.

Scopul acestui gest emoționant făcut de campionii României la fotbal a fost de a mulțumi întregului personal medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte dintre membrii clubului de fotbal au fost internați, fiind testați pozitiv cu COVID-19.

După ce a aplaudat cadrele medicale, echipa CFR Cluj a oferit Spitalului de Boli Infecțioase medalia și tricoul de campioană a României, precum și un tricou cu autografele jucătorilor, în semn de recunoștință și apreciere pentru lupta pe care medicii o duc zi de zi cu virusul.

“Astăzi, întreaga echipă alături de staff-ul tehnic, au mers la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca pentru a mulțumi întregului staff medical pentru tot sprijinul acordat în perioada în care o parte din ei au fost internați fiind testați pozitiv cu COVID19. Lupta pe care medicii din acest spital o duc zi de zi cu inamicul invizibil este una extraordinar de mare, iar pentru asta merită aprecierile și toată recunoștința noastră! Medalia și tricoul de campion vor fi de acum înainte în loc de cinste în Spitalul Medicilor Campioni! Voi sunteți eroii noștri! Vă mulțumim și ne înclinăm în fața voastră!”, este mesajul echipei CFR Cluj, postat pe pagina oficială de Facebook.

(SURSĂ FOTO: Nicu Cherciu / Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA / Facebook)

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.