O femeie și-a pierdut viața şi patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care a avut loc miercuri, în localitatea Baciu.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul a fost produs de un șofer de 47 de ani, din comuna Corneşti. Acesta circula pe DN 1F E81, în afara localităţii Baciu, din direcţia Zalău spre Cluj-Napoca, și a depășit neregulamentar un autovehicul, intrând în coliziune pe contrasens cu un autoturism condus de un bărbat de 42 de ani, din Apahida.

În urma impactului, o femeie de 41 de ani, din comuna Corneşti, pasageră în autoturismul care a produs accidentul, a murit, iar patru persoane au fost transportate la spital.

“La accidentul de la ieşirea din localitatea Baciu spre Mera au intervenit două autospeciale cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD şi două SAJ. Pompierii au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul se aflau două persoane încarcerate, în stare de inconştienţă. S-au început imediat operaţiunile de descarcerare şi acordare a asistenţei medicale celor două persoane încarcerate, respectiv un bărbat şi o femeie de circa 40 de ani. Femeia încarcerată nu mai prezenta semnale vitale, iar după scoaterea acesteia s-au început manevrele de resuscitare, însă corpul acesteia nu a mai răspuns acestora. Bărbatul a fost extras după circa 30 de minute de eforturi depuse de către pompieri şi personalul medical, fiind apoi transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale”, a transmis ISU Cluj.

(FOTO: Arhivă)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania