Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Echipa Teatrului de Artă Deva vă invită sâmbătă, 19 septembrie, ora 19.00, la spectacolul ”Crima de la Howard Johnson”, o comedie bulevardieră în regia lui Cosmin Crețu.

”Crima de la Howard-Johnson este o „rețetă” americană, un text care s-a bucurat de succes oriunde a fost jucat, menit să ofere o seară destinsă oricărui spectator prezent în sală, indiferent de vârstă și pregătire. Sper să fie un spectacol cu o viață cât mai lungă, pentru că ea ar fi o garanție a faptului că nu am uitat să râdem”, spune regizorul Cosmin Crețu.

Din distribuție: Viorica Bulgac/Anette Marka, Laurențiu Lungu, Silviu Dobre, Edgar Bes

Preț bilet: 30 lei/15 lei (pensionari, elevi, studenți)

Locurile în sală sunt limitate!

Accesul spectatorilor în sala de spectacole va fi permis doar cu mască de protecție, după dezinfectarea mâinilor și termoscanare.

Rezervările se fac la Agenția Teatrală – tel. 0787.259.420 sau la tel. 0787.287.112 .

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.