Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012

Un elev de clasa a 7-a de la Liceul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca a fost testat pozitiv pentru coronavirus, iar activitatea în clasa în care învață a fost suspendată.

“Deschiderea şcolilor poate reprezenta un grad de risc. Vom vedea în ce măsură vom avea o creştere a numărului de cazuri. Acum este un singur caz pozitiv, la un liceu din Cluj-Napoca, unde clasa a fost suspendată. Este vorba despre Liceul “Avram Iancu”. Este vorba despre părinţi pozitivi, iar la testare şi el a fost pozitiv”, a declarat, miercuri, prefectul Mircea Abrudean.

DSP a deschis o anchetă epidemiologică în acest caz, clasa a fost dezinfectată, iar elevii vor învăţa online timp de 14 zile.

Comandat de Partidul Naţional Liberal – Filiala Hunedoara
CUI 21200012
Publicaţia Știrile Transilvaniei se bazează pe contribuţia prin postare directă a lucrărilor multor autori talentaţi din toate părţile lumii. Responsabilitatea asupra conţinutului articolelor aparţine în întregime autorilor, punctele de vedere sau opiniile expuse nefiind sub responsabilitatea administrației publicației. Răspunderea juridică asupra conținutului articolelor, inclusiv copyright-ul, aparține exclusiv autorului. Sistemul de publicare fiind automat, administrația publicației nu este implicată în promovarea vreunui autor sau a scrierilor acestuia și nici în asumarea răspunderii editoriale sau de conținut. Dacă apar probleme de natură rasială, etnică sau copyright, vă rugăm să ni le semnalaţi pentru remediere prin ștergere la adresa de corespondenţă mai jos menţionată. Articolele care vor fi contestate justificat prin e-mail vor fi retrase de pe site, mergându-se până la eliminarea completă a autorului care a încălcat principiile de copyright sau de non-discriminare.

Comentează și tu acest articol

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.