O șoferiță care a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei, a accidentat joi un bebeluş de nouă luni, aflat în cărucior, pe mama lui, de 31 de ani, şi o altă femeie, de 66 de ani, aflați pe trotuar.

Accidentul a avut loc pe Drumul Judeţean 154, în localitatea Șieuț.

“Conform primelor verificări, efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că o femeie de 42 de ani, din Mărişelu, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Şieuţ, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum şi, într-o curbă deosebit de periculoasă, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi ieşit în afara părţii carosabile, unde a acroşat şi accidentat trei persoane care se aflau pe trotuar şi s-a răsturnat. Persoanele accidentate au fost transportate la spital. Este vorba despre o femeie de 31 de ani şi copilul ei de nouă luni care se afla în cărucior şi o altă femeie în vârstă de 66 de ani, din localitate”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Femeia care a provocat accidentul a ieșit negativ la aparatul etilotest și este cercetată pentru vămătare coroporală din culpă.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania