fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂFilarmonica de Stat din Satu Mare deschide noua stagiune. Concert extraordinar al...

Filarmonica de Stat din Satu Mare deschide noua stagiune. Concert extraordinar al violonistului Edvin Marton

Publicat în

spot_img
spot_img

Filarmonica de Stat “Dinu Lipatti” din Satu Mare deschide joi, 17 septembrie, noua stagiune 2020/2021.

Dirijorul Jankó Zsolt, împreună cu soprana Silvia Sorina Munteanu și baritonul Kendi Ludovic, vă așteaptă cu un program interesant joi, de la ora 18.30, în Sala Filarmonicii.

Vineri, la ora 20.00, în Piața 25 Octombrie, publicul este invitat la un concert extraordinar oferit de renumitul virtuoz al viorii Edvin Marton, alături de orchestra Filarmonicii sătmărene.

Mai multe informații despre cele două evenimente care marchează deschiderea stagiunii puteți afla pe pagina de Facebook a Filarmonicii de Stat din Satu Mare.

(FOTO: Facebook / Edvin Marton)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.