Timp de trei zile, în perioada 18-20 septembrie, tineri artiști își vor dovedi talentul și pasiunea pentru jazz la o nouă ediție a Sibiu Jazz Competition.

Concursul se va desfășura în curtea interioară a Muzeului Național Brukenthal și va debuta vineri, 18 septembrie, la ora 19.00, cu un set up format din Christina Feteanu, Oamenii Dimineții și Irina Gorga&EuToJazzperience.

Sâmbătă, 19 septembrie, competiția continuă și îi aduce în fața publicului pe Herta Elena, Dominique Simionescu, Alexandra Sălăjan, Maria Suciu&Andrei Mânzat, începând cu ora 19.00.

Duminică, 20 septembrie, la ora 19.00, publicul o poate asculta pe tânăra Eveline Buta. Programul va continua cu gala de premiere și o întâlnire muzicală cu Sibiu Jazz Trio.

Accesul publicului este posibil în baza unei rezervări. Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe jazzfeel.it. Evenimentul va putea fi urmărit și live, pe pagina de Facebook Sibiu Jazz Festival.

Sibiu Jazz Competition 2020 este un eveniment organizat de Asociația Conexiuni și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

(FOTO CREDIT: congerdesign / Pixabay)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania