Universitatea din Oradea a anunțat vineri că șapte facultăţi şi Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic ar putea desfăşura cursurile exclusiv online în acest an universitar.

“În şedinţa Consiliului de Administraţie din data de 17 septembrie 2020, s-a decis trimiterea spre aprobare de către Senatul Universităţii din Oradea a Metodologiei de desfăşurare a activităţilor didactice pe parcursul anului universitar 2020-2021 care prevede că următoarele structuri vor susţine cursuri exclusiv on-line în anul universitar 2020 – 2021: Facultatea de Drept; Facultatea de Istorie, Relaţii Internaţionale, Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării; Facultatea de Litere; Facultatea de Ştiinţe Economice; Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane; Facultatea de Teologie Ortodoxă Episcop “Dr. Vasile Coman” şi Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic”, potrivit Universității din Oradea.

Propunerea Consiliului de Administraţie privind desfășurarea activității universitare urmează să fie aprobată în şedinţa Senatului Universității din 21 septembrie.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania