Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Violeta Alexandru, a fost vineri într-o vizită de lucru în județul Hunedoara și a avut întâlniri cu reprezentanți ai autorităților județene și administrației locale.

Ministrul a avut discuții cu conducerea Prefecturii Hunedoara și ai Primăriei Deva, la care s-au prezentat situația generală din punct de vedere social a județului și problemele punctuale cu care se confruntă pensionarii hunedoreni.

Potrivit Prefecturii Hunedoara, s-a discutat despre activitatea instituțiilor din județ subordonate ministerului și despre măsurile care pot fi luate pentru îmbunătățirea relațiilor cu publicul și creșterea eficienței modului de lucru al angajaților ministerului. Prefectul Vasilică Potecă a solicitat sprijinul ministerului în acțiunile instituțiilor hunedorene ale statului pentru rezolvarea problemelor sociale.

„Funcționarii publici din aceste agenții sau direcții județene trebuie să fie în slujba celor care au nevoie de serviciile lor. Situația din județul Hunedoara este foarte importantă pentru guvern, mai ales pentru că aici avem foarte mulți pensionari, mai ales din minerit și siderurgie. Voi fi atentă în continuare și voi urmări aplicarea măsurilor active acordate de Guvernul României,  în ceea ce privește sprijinul angajatorilor și angajaților din județul Hunedoara”, a declarat Violeta Alexandru.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania