Legătura cu capitala ţării este mai ușoară pentru maramureşeni, din 13 septembrie anul acesta. Compania Blue Air operează curse regulate pe Aeroportul Internaţional Maramureş, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică,

După numai o săptămână de la primul zbor operat pe Aeroportul Internaţional “Maramureş”, numărul pasagerilor s-a dublat în 20 septembrie, de la 45 de pasageri înregistraţi în 13 septembrie, la 81 de persoane care au folosit avionul pentru a ajunge din Bucureşti în Baia Mare şi alte 92 de îmbarcări către Bucureşti, în seara zilei de duminică. Acum, accesul către Aeroportul Internaţional “Maramureş” este mult mai facil din Satu Mare şi Sighetu Marmaţiei, firma Expert Travel oferind curse regulate în cele patru zile, la preţul de 15 lei/ drum, au anunțat reprezentații Consiliului Județean (CJ) Maramureș.

“Continuăm să oferim servicii integrate pentru a creşte confortul pasagerilor care zboară de pe Aeroportul Internaţional Maramureş, dar şi a celor care aterizează în judeţul nostru. Numărul pasagerilor care au folosit serviciile Blue Air s-a dublat într-o săptămână, în 20 septembrie fiind 92 de îmbarcări cu destinaţia Bucureşti, ceea ce înseamnă un grad de acoperire al capacităţii avionului de aproximativ 70%. Pentru a veni în sprijinul călătorilor, un nou serviciu de transfer către şi dinspre Aeroportul Internaţional Maramureş a fost introdus în portofoliul unui operator economic din judeţ, pentru a asigura accesul călătorilor din Sighetu Marmaţiei sau Satu Mare la noile curse spre Bucureşti şi retur, operate de compania Blue Air. Muncim constant pentru a oferi o viaţă mai bună tuturor celor care apelează la serviciile Aeroportului Internaţional”, a declarat şeful administraţiei judeţene, Gabriel Zetea.

Plecările din Sighetu Marmaţiei şi Satu Mare spre aeroport au loc în fiecare zi de luni, miercuri, vineri şi duminică, de la ora 19:30, preţul unei călătorii fiind de numai 15 lei. Detalii suplimentare despre noul serviciu de transfer către Aeroportul Internaţional “Maramureş” pot fi consultate pe site-ul experttravel.ro.

Biletele pentru zborurile Blue Air între Bucureşti şi Baia Mare şi retur pornesc de la de 59 de lei/sens.

Orarul de zbor este următorul: ora 20.50 – plecare din Bucureşti cu aterizare în Baia Mare la ora 21.45; returul Baia Mare – Bucureşti este programat la ora 22.45, în aceeaşi seară. Maramureşul este legat de sudul ţării şi capitala de Maramureş printr-o cursă aeriană care durează mai puţin de o oră. În urma discuţiilor pe care conducerea executivă a Consiliului Judeţean Maramureş le-a purtat deja cu Compania Blue Air, operatorul aerian va anunţa, în cel mai scurt timp, operarea din Maramureş a unor curse regulate către destinaţii europene.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania