Primele 20 trotinete electrice ce vor putea fi închiriate de la societatea locală de transport în comun din Oradea au ajuns şi se află acum în testare.

Potrivit Oradea Transport Local (OTL) SA, este acum în implementare şi testare Sistemul de închiriere trotinete electrice “TrotOR”, compus, în prima etapă, din 20 de trotinete electrice, patru standuri de andocare/încărcare cu 10 porturi fiecare, stand şi software aferent de utilizare, plată şi administrare.

În vederea testării sistemului “TrotOR” s-a amplasat un stand de andocare / încărcare în Parcul Salca, utilizatorii fiind obligaţi să descarce pe telefonul mobil aplicaţia “TrotOR” din Magazin Play sau App Store.

După efectuarea testelor de funcţionare, OTL va amplasa patru standuri de andocare /încărcare în diverse locaţii apropiate pistelor de biciclete.

Tarifele pentru închiriere sunt de 2 lei/pornire şi 12 lei/oră. Posesorii cardurilor de călătorie OTL beneficiază de un discount de 20% din tarife (1.6 lei/pornire şi 9,6 lei/oră).

“Utilizatorii sunt rugaţi să citească atent, din aplicaţie, Regulamentul de utilizare al serviciului de închiriere trotinete electrice – TrotOR”.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania