Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și Bogdan Buta, general manager UNTOLD & Neversea, au semnat miercuri, protocolul de colaborare privind organizarea unui festival sub brandul Untold.

Potrivit Primăriei Timișoara, evenimentul va avea loc într-o locație deosebită, într-un parc de recreere ce va fi construit de municipalitate pentru comunitatea timișoreană în zona Aeroportului Utilitar Cioca, transformând zona într-un nou pol cultural la standarde de top, internaționale.

,,Cu fiecare eveniment pe care l-am creat ne-am dorit și am și reușit să punem România pe harta mondială a distracției și am atras, an de an, sute de mii de turiști din toată lumea și la Cluj și la Constanța. Totodată ne dorim mereu să promovăm și să sprijinim comunitățile locale unde facem evenimentele. Ne-am dorit de mult timp să ne extindem și în cel mai vestic oraș al țării și ne bucurăm că pe lângă dezvoltarea unui nou concept de festival ne vom aduce contribuția și în realizarea unei zone de recreere și spațiu cultural, la standarde internaționale”, a declarat Bogdan Buta.

”Suntem de mult timp în legătură cu organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea și au existat câteva discuții în ceea ce privește identificarea conceptului și a unei formule de eveniment care să fie fezabilă Timișoarei pentru că nici noi, ca municipalitate, nici organizatorii nu dorim să aducem aici o replică a deja celebrului festival UNTOLD, ci să organizăm un festival nou, care să devină, în timp, cel puțin la fel de celebru”, a spus primarul Nicolae Robu.

(FOTO: Facebook / Primăria Timișoara)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania