Un sediu secundar de lucru al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Hunedoara a fost deschis marți, la Petroșani.

În fiecare marți și joi, între orele 10.30 – 14.00, pentru locuitorii Văii Jiului se vor desfășura activități de preluare și eliberare a documentelor necesare înmatriculării și de obținere a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.

Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, a precizat că există posibilitatea ca până la sfârșitul anului la Petroșani să poată fi efectuate și operațiuni legate de obținerea permisului de conducere.

Traian Berbeceanu, director de cabinet al ministrului Afacerilor Interne, a declarat că în scurt timp relațiile cu publicul vor fi mult îmbunătățită. Vor fi identificate, cu ajutorul primarului Tiberiu Iacob Ridzi, spații suplimentare pentru desfășurarea activității în condiții mult mai bune pentru persoanele care se prezintă la ghișee.

Potrivit prefectului, în atenția guvernului se află și posibilitatea deschiderii sau redeschiderii în Valea Jiului unor sedii secundare de lucru pentru Registrul Auto Român pentru pașapoarte și un oficiu vamal. Astfel, locuitorii din cele șase orașe ale Văii Jiului nu vor mai trebui să se deplaseze la Deva pentru rezolvarea solicitărilor referitoare la aceste servicii.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania