Două persoane au decedat, vineri seara, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din oraşul Năsăud spre Rebrişoara, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje ale SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, şi două echipaje ale Ambulanţei.

Echipele de salvare au găsit la locul accidentului trei victime, toţi bărbaţi, dintre care două erau inconştiente, în stop cardiorespirator.

“Din păcate, în urma aplicării protocolului de resuscitare, organismele celor trei bărbaţi găsiţi inconştienţi nu au răspuns manevrelor, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să le declare decesul la locul accidentului. A treia victimă de sex masculin este conştientă, primeşte asistenţă medicală din partea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD”, a transmis ISU.

Victimele decedate au 36 şi, respectiv, 50 de ani, iar bărbatul rănit este un tânăr de 24 de ani, care va fi transportat la spital pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate.

Accidentul s-a produs între o autoutilitară şi un autoturism.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul rutier. 

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania