fbpx
4.7 C
Cluj-Napoca
AcasăEVENIMENTAccident foarte grav la ieșirea din Năsăud

Accident foarte grav la ieșirea din Năsăud

Publicat în

spot_img
spot_img

Două persoane au decedat, vineri seara, în urma unui accident rutier produs la ieşirea din oraşul Năsăud spre Rebrişoara, potrivit datelor furnizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje ale SMURD, inclusiv cel de terapie intensivă mobilă, şi două echipaje ale Ambulanţei.

Echipele de salvare au găsit la locul accidentului trei victime, toţi bărbaţi, dintre care două erau inconştiente, în stop cardiorespirator.

„Din păcate, în urma aplicării protocolului de resuscitare, organismele celor trei bărbaţi găsiţi inconştienţi nu au răspuns manevrelor, astfel că echipajele medicale au fost nevoite să le declare decesul la locul accidentului. A treia victimă de sex masculin este conştientă, primeşte asistenţă medicală din partea echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD”, a transmis ISU.

Victimele decedate au 36 şi, respectiv, 50 de ani, iar bărbatul rănit este un tânăr de 24 de ani, care va fi transportat la spital pentru mai multe investigaţii şi tratament de specialitate.

Accidentul s-a produs între o autoutilitară şi un autoturism.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili condiţiile în care s-a produs accidentul rutier. 

Ioana Pop

Articole recente

Ortodocşii îl sărbătoresc astăzi pe Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruinţă

Sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie, Sfântul Gheorghe este unul dintre cei mai iubiţi sfinţi din calendarul ortodox

Expoziția „Sit with me”, a studenților arhitecți de la Timișoara, la Milano Design Week 2024

Facultatea de Arhitectură și Urbanism a Universității Politehnica Timișoara, cu susținerea Institutului Român de Cultură şi Cercetare Umanistică de la Veneţia, a participat la Milano Design Week, în perioada 15-21 aprilie 2024, cu proiectul „SIT WITH ME”, prezentat la BASE Milano.

După ce a fost numit timp de zece ani corupt și hoț, fostul primar al comunei arădene Vinga a fost declarat NEVINOVAT printr-o sentinţă...

Fostul primar al comunei arădene Vinga Lucian Stoicu, condamnat în 2017 la trei ani de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupţie, a fost declarat nevinovat printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Timişoara, care a venit la un an după ce fostul edil obţinuse o soluţie favorabilă şi despăgubiri la CEDO.

Training la Râșnov pentru câteva zeci de manageri de muzee, ghizi și muzeografi

Sesiuni de formare pentru managerii si ghizii care lucrează pentru siturile istorice. Activitățile fac parte din proiectul Heritage Hub Râșnov

Mai multe articole de același fel