Unul dintre autoturismele care participau, sâmbătă, la Transilvania Rally a ieşit în decor, cei doi membri ai echipajului fiind răniţi.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

“În cadrul etapei de pe traseul Dângău a Transilvania Rally, trei dintre echipajele noastre, care asigură intervenţia rapidă în cadrul competiţiei, au fost alertate despre ieşirea în decor a unuia dintre autoturismele care participa la această probă. Pilotul echipajului a primit asistenţă medicală şi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate. Acesta era în stare de conştienţă şi era cooperant. Copilotul a fost consultat de către salvatorii SMURD însă nu a fost transportat la spital”, potrivit ISU Cluj.

“PS5 Dângău a fost anulată. Echipajul format din Eugen Cărăgui și Robert Fus, pe un Peugeot 208 R2 au ieșit în decor. Cei doi au fost trasportați la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj-Napoca și sunt conștienți și stabili! De la Unitatea de Primiri a Urgențelor Cluj-Napoca am fost informați că: în urma investigațiilor medicale reiese că pilotul Eugen Cărăgui nu are nici o fractură și nici un organ intern afectat în urma ieșirii în decor. A suferit, totuși, o lovitură puternică  care i-a provocat o fisură la o vertebră. Va avea nevoie de o perioadă de repaus, dar se va reface fără urmări. Copilotul Robert Fus nu a suferit nicio leziune. PS6 Florești 2 s-a anulat dar mașinile vor trece în regim de etapă. Proba următoare a Total Transilvania Rally powered by Ford Performance este PS7 Dângău 2, iar prima mașină va lua startul în acestă probă cu o orecare întărziere după ora 15:12”, au anunțat organizatorii competiției.

(FOTO: Facebook / Transilvania Rally)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania