Primarul municipiului Târgu Mureş, Dorin Florea, care candidează independent la funcția de președinte al Consiliului Judeţean Mureş, a declarat duminică, după ce și-a exercitat dreptul de vot, că judeţul “are nevoie să-și recâștige demnitatea și averea pe care a avut-o”.

“Județul Mureș are nevoie să-și recâștige demnitatea și averea pe care a avut-o, gândiți-vă că Târgu Mureșului și județului li s-a luat gazul metan și dat la Mediaș. Demnitatea, pentru că orașul și județul au fost întotdeauna cam la marginea împărțirii turtei… la nivelul Bucureștiului, este o dezvoltare cu totul disproporționată. Am făcut vizite și am văzut ce înseamnă o disproporție. Nu te poți concentra pe o singură zonă, cu o viziune regională, nicidecum internațională, mă refer la Sovata, și să neglijezi grav Târnăveni, Reghin și Sighișoara. Sunt lucruri care te determină sa iei atitudine! Pe mine lucrurile grele mă motivează de fiecare dată. Desigur, asta nu înseamnă că într-o candidatură poți le și rezolvi pe toate, dar oamenii trebuie să conștientizeze  acest lucru și să-și apere interesele”, a afirmat Dorin Florea.

Acesta i-a îndemnat pe cetățeni să meargă la vot și i-a asigurat că procesul electoral se desfășoară în condiții de siguranță.

“Modul în care se prezintă lumea la vot este lăudabil, înseamnă că nu le sunt indiferente candidaturile. Rămâne ca și politicienii să onoreze efortul dumneavoastră, al cetățenilor”, a mai spus Dorin Florea.

(FOTO: Facebook / Dorin Florea)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania