fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGERI LOCALE 2020Alegeri locale 2020 | Ioan Mang: "Am votat astăzi cu gândul la...

Alegeri locale 2020 | Ioan Mang: „Am votat astăzi cu gândul la bihoreni”

Publicat în

spot_img
spot_img

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, Ioan Mang, a declarat duminică, după ce a votat la secţia de la Liceul German „Friedrich Schiller”,  că a votat cu gândul la bihoreni şi la proiectele pentru aceștia.

„Am votat astăzi cu gândul la bihoreni. Cu gândul la cetăţenii acestui judeţ şi la binele lor. Sunt interesat de viaţa lor şi mă preocupă realizarea proiectelor care să le facă viaţa mai bună. Am votat cu gândul la toate proiectele începute în acest mandat şi la nevoia de finalizare a lor, astfel încât bihorenii să aibă toate drumurile în stare perfectă, să aibă şcolile puse la punct, să se încheie lucrările începute cu primăriile pentru introducerea gazului şi cele din spitale şi multe altele. Pentru asta am votat, pentru un trai mai bun tuturor bihorenilor”, a declarat, pentru AGERPRES, Ioan Mang.

(FOTO: Facebook / Ioan Mang)

Articole recente

Adolescenta care a înjunghiat un pedagog la un liceu din Oradea a fost reţinută pentru tentativă de omor

Conform anchetatorilor, fata a avut ascuns în mânecă un cuţit cu lama de 21 de cm. Leziunile suferite de bărbat necesită 40-45 de zile de îngrijiri medicale.

O gospodărie tipică săsească din Viscri va fi restaurată cu ajutorul fundației Regelui Charles

Valoarea contractului de finantare este de 207.510 lei, iar fundația Mihai Eminescu Trust are o contribuție proprie de 29.401 lei.

Renumita Filarmonică de Copii din Vlăhița concertează la Biserica Romano-Catolică „Krisztus Király” din Sfântu Gheorghe

În spectacolul intitulat „Îngerii cântă”, cei 140 de membri ai Filarmonicii de Copii vor interpreta lucrări corale bisericești pentru Advent și cântece populare maghiare de Crăciun, precum și adaptări ale cântecelor populare de Crăciun din alte culturi.

O nouă recunoaștere internațională pentru Universitatea Politehnica Timișoara

Universitatea Politehnica Timișoara primește o nouă recunoaștere internațională prin realegerea profesorului Erwin-Christian Lovasz în funcția de Secretar General al Federaţiei Internaţionale de Promovare a Ştiinţei Mecanismelor şi a Maşinilor (IFToMM), la cel de-al XVI-lea Congres Internaţional de Ştiinţa Mecanismelor şi a Maşinilor, la Tokyo, Japonia.

Mai multe articole de același fel

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.