fbpx
1.7 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGERI LOCALE 2020Buletin de vot ştampilat, găsit într-o secție din Sibiu. Dosar penal pentru...

Buletin de vot ştampilat, găsit într-o secție din Sibiu. Dosar penal pentru tentativă de fraudă la vot

Publicat în

spot_img
spot_img

Poliţiştii sibieni au întocmit un dosar penal pentru tentativă de fraudă la vot la o secţie din municipiul Sibiu, unde s-a găsit un buletin de vot ştampilat.

„La ora 11:45, BEJ a sesizat faptul că la secţia de votare nr. 3 din municipiul Sibiu a fost găsit un buletin de vot ştampilat. În temeiul sesizării, echipa operativă s-a deplasat la faţa locului şi a demarat cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la fraudă la vot (art. 32 raportat la 387 Cod penal)”, a transmis IPJ Sibiu.

Potrivit reprezentanților IPJ Sibiu, la Secţiei de votare nr. 213 din Tălmaciu, preşedintele Secţiei de votare a observat în jurul orei 12.20 faptul că un cetăţean a încercat să introducă în urnă două buletine de vot. Procesul electoral a fost întrerupt. La scurt timp după reluarea procesului de vot, acest eveniment s-a întâmplat din nou fiind de această dată urmat de găsirea unui buletin ştampilat pe podeaua secţiei de vot. În urma verificării efectuate de preşedintele BEC, cele trei buletine au fost anulate şi s-a reluat procesul electoral

Alte două buletine de vot ştampilate au fost găsite şi anulate la secţii din municipiile Sibiu şi Mediaş.

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

“Povestea soldatului”, pe muzica lui Igor Stravinski, la Sibiu

Inspirat de compoziția omonimă a lui Igor Stravinski, scrisă în timpul Primului Război Mondial, “Povestea soldatului” face apel la una dintre cele mai puternice dihotomii din istoria omenească, adică lupta între dorința de câștig material și faimă și trăirea unei vieți liniștite, în conformitate cu natura, ce poate aduce bucurii autentice.

De la frigul din clase la căldura muzicii: Elevii de la Liceul de Artă din Sibiu învață iarna într-un frig cumplit

Liceul de Artă din Sibiu are nevoie de ajutor. El funcționează într-o clădire monument istoric ce aparține Bisericii Evanghelice. Pentru că nu e clădirea școlii, investițiile sunt aproape inexistente, motiv pentru care cei care au de suferit sunt elevii.