IPJ Caraș-Severin anunță astăzi că a fost deschis dosar penal după o altercație chiar în fața unei secții de votare.

„Astăzi, 27 septembrie, Poliția orașului Moldova Nouă a fost sesizată despre faptul că un bărbat a fost agresat fizic de către un alt bărbat, în fața unei secții de votare din oraș.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în urma unui conflict spontan izbucnit între cele 2 persoane, în fața unei secții de votare, bărbatul de 43 de ani l-ar fi agresat fizic pe cel de 44 de ani.
Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Moldova Nouă, pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe” ne-a declarat inspectorul Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Surse din cadrul anchetatorilor susțin că bărbatul de 43 de ani este chiar primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, candidat pentru un nou mandat de primar.

„N-a fost absolut nimic. Este vorba doar de o altercație verbală între mine și șeful de Ocol, un domn candidat pe listele PNL. Acesta mă acuză că i-aș fi dat un cap în gură ceea ce eu am declarat că nu este real, căci acolo a fost o ambuscadă, dar nu violențe fizice. De altfel, acest domn mi-a mai făcut și ieri o plângere penală, probabil o metodă de a mă hărțui” susține primarul Adrian Torma.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania