Alin Tişe, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Cluj, a obţinut 50,44%, urmat de Cătălin Sălăgean (USR PLUS) – 12,82% şi de Alexandru Cordoş (PSD) – 12,23%.

La Consiliul Județean Cluj, după numărarea a 251.000 de voturi valabil exprimate (dintr-un total de 265.000), PNL a obţinut 46,53%, PSD – 13,34%, USR PLUS – 12,15% şi UDMR – 11,56%.

“Dragi clujeni, vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați acordat-o întregii echipe propuse de Partidul Naţional Liberal pentru a conduce județul Cluj în următorii ani. Mi-ați acordat votul pentru a continua dezvoltarea Clujului, iar împreună cu Emil Boc și echipele de consilieri locali și județeni, vom finaliza proiectele propuse și vom propune noi soluții prin care să construim Europa la noi acasă. Vă mulțumesc și pentru încrederea acordată candidaților PNL la primăriile din Turda, Dej, Huedin, Gherla și Campia Turzii, dar și din celelalte localități din județ. Acest succes major pentru Partidul Naţional Liberal reprezintă garanția dezvoltării tuturor comunităților prin performanță la standarde europene”, a declarat luni Alin Tișe.

(FOTO: Alin Tișe / Facebook)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania