fbpx
5.7 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGERI LOCALE 2020Alegeri locale 2020 | Alin Tișe (PNL) a obținut peste 50% din...

Alegeri locale 2020 | Alin Tișe (PNL) a obținut peste 50% din voturi la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj

Publicat în

spot_img
spot_img

Alin Tişe, candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Județean Cluj, a obţinut 50,44%, urmat de Cătălin Sălăgean (USR PLUS) – 12,82% şi de Alexandru Cordoş (PSD) – 12,23%.

La Consiliul Județean Cluj, după numărarea a 251.000 de voturi valabil exprimate (dintr-un total de 265.000), PNL a obţinut 46,53%, PSD – 13,34%, USR PLUS – 12,15% şi UDMR – 11,56%.

“Dragi clujeni, vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați acordat-o întregii echipe propuse de Partidul Naţional Liberal pentru a conduce județul Cluj în următorii ani. Mi-ați acordat votul pentru a continua dezvoltarea Clujului, iar împreună cu Emil Boc și echipele de consilieri locali și județeni, vom finaliza proiectele propuse și vom propune noi soluții prin care să construim Europa la noi acasă. Vă mulțumesc și pentru încrederea acordată candidaților PNL la primăriile din Turda, Dej, Huedin, Gherla și Campia Turzii, dar și din celelalte localități din județ. Acest succes major pentru Partidul Naţional Liberal reprezintă garanția dezvoltării tuturor comunităților prin performanță la standarde europene”, a declarat luni Alin Tișe.

(FOTO: Alin Tișe / Facebook)

Ioana Pop

Articole recente

Corona Braşov a câştigat titlul de campioană la hochei

CSM Corona Braşov a câştigat, miercuri seara, Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă şi a realizat o triplă istorică, după ce în acest an a cucerit Cupa României şi s-a impus în competiţia regională Erste Liga.

Corvinul Hunedoara s-a calificat în finala Cupei României

Finala Cupei României va avea loc pe 15 mai, la Sibiu.

O tânără din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional „Ilie Micu” de la Sibiu

Gabriela Silvia Vişinescu de la Şcoala Populară de Arte din Piteşti a câştigat Marele Premiu al Festivalului Concurs Naţional de Interpretare Vocală "Ilie Micu" din Sibiu, secţiunea Muzică uşoară, care a avut loc la Sala Thalia.

Festivalul ”Săptămâna Haferland” va avea loc între 8 şi 11 august, în zece sate din Ţara Ovăzului

Tema ediţiei din acest an a festivalului este "Istorie, tradiţie şi cultură. Ieri şi azi în Haferland".

Mai multe articole de același fel