Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a transmis luni un mesaj către cetățenii județului Maramureș, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat în fruntea administrației județene, la care a candidat din partea Coaliţiei pentru Maramureş.

Potrivit rezultatelor parțiale de luni, candidatul PNL Ionel Bogdan a câștigat președinția CJ Maramureș cu două procente în fața lui Gabriel Zetea.

Președintele în exercițiu al administrației județene a mulțumit luni tuturor maramureșenilor care s-au prezentat la vot, indiferent de opțiunea electorală, și tuturor celor care l-au votat.

“Votul cetățenilor este suveran, iar ieri maramureșenii au luat decizii importante pentru viitorul întregului județ. Personal, le mulțumesc tuturor celor care au dat dovadă de simț civic, indiferent de opțiunea lor electorală.

Un gând sincer de prețuire le transmit și celor care mi-au apreciat munca ultimilor ani, au crezut în viziunea mea și mi-au oferit votul lor de încredere. Le sunt recunoscător pentru întreaga susținere care, deși nu ne-a adus în fruntea acestei competiții, ne-a plasat pe un loc onorabil, care dovedește că oamenii loiali Maramureșului nu sunt deloc puțini.

Îi felicit pe toți cei care s-au aliniat la startul acestei importante întreceri și nu pot decât să sper că acum, la final, fiecare dintre participanți s-a conectat mai puternic cu Maramureșul și că îi cunoaște adevăratul potențial, dar și problemele.

Voi rămâne un maramureșean care va continua să lupte pentru dezideratul unei vieți mai bune și să facă aceeași unică politică: DRAGOSTEA FAȚĂ DE MARAMUREȘ ȘI MARAMUREȘENI. Pentru că cei care luptă cu adevărat pentru Maramureș, luptă până la capăt!”, a transmis Gabriel Zetea, pe pagina sa de Facebook.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania