fbpx
1.8 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGERI LOCALE 2020Alegeri locale 2020 | Gabriel Zetea, după pierderea alegerilor la CJ Maramureș:...

Alegeri locale 2020 | Gabriel Zetea, după pierderea alegerilor la CJ Maramureș: Voi rămâne un maramureșean care va continua să lupte pentru dezideratul unei vieți mai bune

Publicat în

spot_img
spot_img

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a transmis luni un mesaj către cetățenii județului Maramureș, după ce a pierdut alegerile pentru un nou mandat în fruntea administrației județene, la care a candidat din partea Coaliţiei pentru Maramureş.

Potrivit rezultatelor parțiale de luni, candidatul PNL Ionel Bogdan a câștigat președinția CJ Maramureș cu două procente în fața lui Gabriel Zetea.

Președintele în exercițiu al administrației județene a mulțumit luni tuturor maramureșenilor care s-au prezentat la vot, indiferent de opțiunea electorală, și tuturor celor care l-au votat.

“Votul cetățenilor este suveran, iar ieri maramureșenii au luat decizii importante pentru viitorul întregului județ. Personal, le mulțumesc tuturor celor care au dat dovadă de simț civic, indiferent de opțiunea lor electorală.

Un gând sincer de prețuire le transmit și celor care mi-au apreciat munca ultimilor ani, au crezut în viziunea mea și mi-au oferit votul lor de încredere. Le sunt recunoscător pentru întreaga susținere care, deși nu ne-a adus în fruntea acestei competiții, ne-a plasat pe un loc onorabil, care dovedește că oamenii loiali Maramureșului nu sunt deloc puțini.

Îi felicit pe toți cei care s-au aliniat la startul acestei importante întreceri și nu pot decât să sper că acum, la final, fiecare dintre participanți s-a conectat mai puternic cu Maramureșul și că îi cunoaște adevăratul potențial, dar și problemele.

Voi rămâne un maramureșean care va continua să lupte pentru dezideratul unei vieți mai bune și să facă aceeași unică politică: DRAGOSTEA FAȚĂ DE MARAMUREȘ ȘI MARAMUREȘENI. Pentru că cei care luptă cu adevărat pentru Maramureș, luptă până la capăt!”, a transmis Gabriel Zetea, pe pagina sa de Facebook.

https://www.facebook.com/gabizetea/posts/771115083669438

Ovidiu Petrovai

Articole recente

FITS | John Malkovich și Isabelle Adjani, printre actorii de excepție prezenți, în iunie, la Sibiu

Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS) va aduce în România, în perioada 21-30 iunie, numeroase personalităţii mondiale ale artelor spectacolului, precum actorul John Malkovich, actriţa Isabelle Adjani, Mikhail Baryshnikov şi Jan Fabre, dar şi pe Jon Fosse, unul dintre cei mai apreciaţi autori ai momentului

Alin Nica i-a retras toate atribuţiile vicepreşedintelul CJ Timiş, Cristian Moş, după ce acesta a anunţat că va candida independent la Primăria Timişoara

Forţa Dreptei, partidul din care acum face parte Alin Nica, după ce a plecat de la PNL, partidul care l-a susţinut în funcţia de preşedinte al CJ Timiş, i-a solicitat demisia lui Moş.

Aterizare de urgenţă pe Aeroportul Timişoara în urma unei ameninţări cu bombă

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Pasagerii sunt evacuaţi din avion”, au transmis reprezentanţii ISU Timiş.

La Alba Iulia se deschide sezonul de turism cultural şi istoric în 1 mai

Vor fi reluate spectacolele de reconstituire istorică antică şi schimbul de gardă, evenimente care atrag un număr mare de turişti în fiecare an

Mai multe articole de același fel

Concert „Madrigal for Babies” la Sighetu Marmației

Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”, dirijat de Cezar Verlan, invită publicul din județul Maramureș la Concertul Extraordinar „Madrigal for Babies”, eveniment creat special pentru bebeluși (0-12 luni) și părinții acestora, precum și femei însărcinate.

Festival Madrigal la Baia Mare

În perioada 15 - 28 aprilie 2024, Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” și Programul Național Cantus Mundi invită publicul din județul Maramureș la Festivalul Madrigal, o serie de evenimente culturale remarcabile dedicate spectatorilor de toate vârstele.