Iulian Sîrbu a câștigat alegerile pentru funcția de primar al municipiului Sighișoara, candidând din partea formaţiunii locale Uniunea Independentă pentru Sighişoara (UIPS) și susținut de Pro România.

După centralizarea parțială a voturilor, Iulian Sîrbu a obținut peste 3.400 de voturi, urmat de Constantin Mihai Fiscu (PNL) – peste 2.500 de voturi și de primarul în funcție Ovidiu Mălăncrăvean (PSD) – peste 1.800 de voturi.

“Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele pe care mi le-aţi transmis! Fiecare urare, fiecare încurajare mă responsabilizează şi mai mult. Ştiu, avem mult de muncă! Însă, am energia, dăruirea şi deschiderea către oameni pentru a rezolva problemele oraşului. Am militat pentru transparenţă şi dialog, vă voi ţine la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Împreună, am făcut istorie. Un partid local, Uniunea Independentă pentru Sighişoara, a reuşit să detroneze partide naţionale. Vă mulţumim încă o dată! (…) Sighişoara va renaşte, Sighişoara va înflori. Pentru prima dată în istoria oraşului un partid local câştigă alegerile pentru funcţia de primar al municipiului. Vă mulţumesc şi vă promit că Primăria municipiului Sighişoara va fi deschisă prin dialog, transparenţă şi implicare pentru toate problemele sighişoarenilor”, a transmis Iulian Sîrbu, pe pagina pe Facebook.

(FOTO: Facebook / Iulian Sîrbu)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania