fbpx
0.7 C
Cluj-Napoca
AcasăALEGERI LOCALE 2020Alegeri locale 2020 | Radu Moldovan, la al treilea mandat de președinte...

Alegeri locale 2020 | Radu Moldovan, la al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud

Publicat în

spot_img
spot_img

Radu Moldovan, candidatul Alianței pentru Bistrița-Năsăud (PSD, ALDE, Pro România şi UDMR), a câştigat al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

„Este victoria dumneavoastră, pentru că și noul meu mandat vorbește tot despre dezvoltare, implicare, sprijin, grijă, proiecte care vin ca răspuns la nevoile comunității. Așadar, noul mandat este despre voi, despre fiecare om din acest județ și ceea ce lăsăm generațiilor ce vor veni. O responsabilitate mare, însă știu exact ce este de făcut! Vă mulțumesc că îmi oferiți din nou încrederea și, ca de fiecare dată, voi duce la îndeplinire tot ceea ce m-am angajat că voi face”, a transmis Radu Moldovan luni, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit numărătorii paralele, care include rezultatele din 306 secţii de votare din 313, Radu Moldovan a obţinut 52% din voturi.

Radu Moldovan a anunțat luni că Alianța pentru Bistrița-Năsăud a câștigat 41 de mandate de primari din 62 în județul Bistrița-Năsăud.

(FOTO: Facebook / Radu Moldovan)

Articole recente

Sebastian Burduja anunță un memorandum pentru Valea Jiului

Ministrul Energiei anunţă o nouă eră pentru Valea Jiului, după semnarea unui memorandum cu American Biocarbon Delaware LLC

Secretar ungar de stat, la Oradea: În învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe

Bence Rétvári a explicat că în învăţământ, graniţele naţionale sunt demontate în mai multe privinţe, şi indiferent dacă cineva s-a născut pe o parte sau cealaltă a graniţei, poate învăţa aceleaşi lucruri despre literatura şi istoria maghiară.

Sezonul de schi la Păltiniș Arena se deschide pe 30 noiembrie

30 noiembrie va fi prima zi în care complexul Păltiniș Arena își va deschide porțile în acest an, la timp pentru ca toată lumea să poată profita de minivacanța prilejuită de Ziua Națională a României.

Captură de 1,5 milioane de euro la vama Nădlac II

Ce au găsit polițiștii într-un TIR care mergea spre Republica Moldova

Mai multe articole de același fel

Sâmbătă, ora 21:45 Israel – România. Un meci care ne poate duce la Euro

Naționala de fotbal a României va întâlni sâmbătă, 18 noiembrie, cu începere de la ora 21.45, în deplasare, selecționata Israelului, meci contând pentru grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.