Compania Hornbach va deschide miercuri al șaptelea magazin din România, la Oradea.

Magazinul este situat pe Calea Sântandrei Nr. 2 și are o suprafață totală de 23.000 de metri pătrați.

5.900 de metri pătrați reprezintă suprafața Drive In-ului, acolo unde clienții vor găsi materialele necesare construcției unei case sau realizării unui proiect de orice tip: izolații, gipscarton, ciment, șape, mortare, adezivi, tencuieli, țiglă metalică, ceramică sau din beton, panouri sandwich, sisteme pluviale, canalizare, cărămidă, BCA, coșuri de fum, pavaje, betoniere, lemn pentru construcții etc.

5.400 de metri pătrați este suprafața departamentului Grădină. Zona este amplasată atât în interiorul, cât și în exteriorul halei centrale a magazinului.

Din suprafața totală a departamentului Grădină, zona ZOO folosește 450 de metri pătrați. De aici, 150 de metri pătrați sunt rezervați celor 27 de acvarii și 6 bazine care găzduiesc peste 3.000 de pești din 200 de specii diferite. Lor li se adaugă broaștele țestoase, plantele acvatice, crabii, melcii, creveții și racii.

Potrivit companiei, magazinul din Oradea va avea permanent în stoc 44.000 de produse, iar alte 30.000 de produse sunt disponibile la comandă.

Hornbach mai are în țară magazine în București Berceni, București Militari, București Balotești, Brașov, Timişoara și Sibiu.

(FOTO: hornbach.ro)

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania