Spitalul Județean din Satu Mare pune la dispoziția pacienților care apelează la examinările de tip ambulatoriu, începând de astăzi, un Computer Tomograf (CT) de ultimă generație.

Abonează-te la ȘTIRILE TRANSILVANIEI și pe GOOGLE NEWS

CT-ul este instalat în Secția Radiologie și Imagistică a spitalului, iar pentru a beneficia de examinare gratuită, pacienții trebuie să dețină o asigurare de sănătate și să aibă o trimitere de la medicul specialist. Programările se pot face la numerele de telefon 0261-748347 și 0261-748474. Pacienții care nu sunt asigurați pot apela la investigații contra cost. Vechiul CT al Spitalului Județean de Urgență este utilizat în continuare pentru pacienții internați și pentru cei care ajung la Unitatea de Primire Urgențe.

De asemenea, pacienții din Tășnad vor avea parte de investigații cu aparatul Roentgen, chiar la ei în oraș. Aparatul urmează să primească ultimul certificat pentru a fi pus în funcțiune. Rezultatele investigațiilor realizate la Tășnad vor fi interpretate de medici specialiști din Satu Mare prin sistemul de telemedicină.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania