Zece funcţionari ai Primăriei Sebeş au ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19. Angajații au fost testați după ce unul dintre ei a anunţat că un membru al familiei sale este infectat cu coronavirus.

În cursul săptămânii trecute, un angajat al Primăriei Sebeş a anunţat că nu se mai prezintă la muncă, deoarece un membru al familiei sale a fost testat pozitiv la COVID-19. Ca urmare a acestui caz, toţi angajaţii primăriei care au intrat în contact direct cu aceasta au fost testaţi. Rezultatul testărilor, comunicate joi, a arătat că încă nouă funcţionari ai Primăriei Sebeş s-au infectat cu COVID-19. Niciunul dintre angajaţii primăriei nu manifestă, până la această oră, simptome specifice bolii şi vor face toate analizele medicale necesare.

Potrivit reprezentanţilor primăriei, în sediul situat în Parcul Arini, acolo unde au birourile cei testaţi pozitiv, s-au aplicat măsurile de dezinfecţie, iar activitatea a fost organizată astfel încât să implice un număr limitat de angajaţi, restul fiind în telemuncă.

Activitatea primăriei de la sediul din centrul municipiului – serviciile de Relaţii publice, Impozite şi taxe, Evidenţa populaţiei – nu a fost afectată.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania