Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa au fost depistaţi cu COVID-19,

Potrivit Prefecturii Bistriţa-Năsăud, focarul de la Spitalul Judeţean se manifestă la blocul alimentar, unde se prepară hrana atât pentru pacienţi, cât şi pentru angajaţi.

În ultimele 24 de ore au ieşit pozitiv la testul pentru coronavirus şi cinci elevi din judeţ.

La Liceul “Radu Petrescu” din comuna Prundu Bârgăului au fost confirmaţi trei elevi cu infecţie cu noul coronavirus, doi de clasa a şasea şi unul de clasa a opta, după alte două cazuri apărute în ultimele zile la un cadru didactic şi la fiica sa, elevă în clasa a şasea. Şcoala va intra de săptămâna viitoare în scenariul „roşu”.

Este cea de-a doua unitate de învăţământ din Bistriţa-Năsăud trecută în scenariul „roşu”, după grădiniţa cu program normal din localitatea Reteag.

Alte două cazuri de infectare cu COVID-19 s-au înregistrat la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Bistriţa. Este vorba despre doi elevi, unul de clasa a şaptea şi altul de clasa a opta, legitimaţi la Clubul Sportiv Municipal (CSM). Cei doi s-au aflat în cantonament, motiv pentru care s-a decis ca activitatea colegilor lor de la clasă să nu fie întreruptă.

În ultimele zile, alţi doi elevi de la LPS Bistriţa, fraţi, au fost confirmaţi cu COVID-19, ei făcând parte din lotul de haltere al CSM.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania