Artiști fotografi din 60 de țări expun la ediţia a 21-a a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, care va avea loc în perioada 4 – 18 octombrie.

La ediția din acest an, tradiționala secțiune „Open Color” este însoțită de secțiunile „Open Monochrome” și „Nature”, care oferă participanților oportunitatea de a renunța la culoare sau de a fotografia elemente naturale cum sunt peisajele, fauna și plantele.

Printre câștigătorii de anul acesta se numără și 5 români care au obținut 10 premii. Din juriu au făcut parte Csaba Balási (România) – M.FIAP, István Kerekes – (Ungaria) – E.FIAP diamond 3, Fred Nuss (România) – A.FIAP, Louis Guermond – rezervă (Franţa/România) – artist independent.

Vernisajul expoziției va avea loc duminică, 4 octombrie 2020, la ora 12.00, în sala expozițională a Primăriei Sibiu. Tot atunci va avea loc și premierea câștigătorilor ediției din acest an.

Lucrările pot fi admirate în sala expozițională a Primăriei Sibiu conform programului de funcționare al Centrului de Informații pentru Turiști, de miercuri până vineri între orele 10.00 și 18.00, iar sâmbăta și duminica în intervalul orar 10.00 – 16.00.

Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu este un eveniment organizat de Fotoclubul Orizont și Casa de Cultură a Studenților sub patronajul celor mai reputate organizații: Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Images Sans Frontiere (ISF), Global Photographic Union (GPU) și Asociația Artiștilor Fotografi din România (AAFR). Acțiunea este cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania