ADR Vest și Primăria Municipiului Timișoara au semnat, astăzi, 6 octombrie, contractul de finanțare pentru „Modernizare terase circulabile existente, montare termosistem pe fațade și extindere Școala Generală nr. 30 din Timișoara, corp A, B și C cu 2 corpuri D și E în regim D+P+2E”.

Proiectul prevede modernizarea teraselor circulabile la cele trei corpuri de clădire existente, lucrări de montare termosistem la fațade, extinderea pe orizontală a unității de învățământ, cu două noi corpuri, unde vor funcționa o sală multifuncțională și încă 16 săli de clasă, precum și refacerea și amenajarea spațiilor verzi din incintă.

Valoarea totală a investiției este de 24,3 milioane lei, din care 23,8 milioane lei finanțare nerambursabilă, asigurată prin Regio – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.

Perioada de implementare a proiectului este de 32 de luni. Peste 2.000 de elevi vor beneficia de infrastructura școlară extinsă și modernizată.

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:
PATREON
Sau fă o donație direct în contul nostru bancar: RO16BTRLRONCRT0517131201 - Banca Transilvania