fbpx
29.7 C
Cluj-Napoca
AcasăCULTURĂFestivalul Baroc Timișoara, la ediția a 9-a. Programul evenimentului

Festivalul Baroc Timișoara, la ediția a 9-a. Programul evenimentului

Publicat în

spot_img
spot_img

A 9-a ediție a Festivalul Baroc Timișoara va avea loc în perioada 16 – 18 octombrie, la Biserica Romano-Catolică Elisabetin (Piața Bălcescu).

Festivalul este dedicat valorilor de artă și cultură barocă și celebrează anual evenimentul din 18 octombrie 1716, când prințul Eugeniu de Savoya își făcea intrarea triumfală în cetatea Timișoarei, eliberând-o de sub ocupația Imperiului Otoman.

Evenimentul se va desfășura urmând toate măsurile impuse de oficialități, ținând cont de reglementările în vigoare. Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Intrarea la toate evenimentele este liberă, rezervările se fac online pe adresa de email: festivalulbaroctimisoara@gmail.com.

Programul festivalului

Vineri, 16 octombrie 2020

19:00 Duo Harmoniis, Concerto Spiralis, Flauto Dolce

Sâmbătă 17 octombrie 2020

12:00 Lazăr Constantin & Caius Hera, Duo Harmoniis

19:00 Duo Iancu-Lobonț, Fonte di Gioia, Ansamblul de Muzică Veche Codex, Imago Mundi

Duminică, 18 octombrie 2020

17:00 Lazăr Constantin & Caius Hera, Duo Harmoniis, Duo Iancu-Lobonț, Sectio Aurea, Ansamblul de Muzică Veche Codex

(FOTO CREDIT: Caius Hera / Festivalul Baroc Timișoara)

Ioana Pop

Articole recente

Concert caritabil pentru fondatorul SIMFEST, singurul festival-competiţie de film şi televiziune din România

Ioan Ceauşescu - fondatorul SIMFEST, singurul festival-competiţie de film şi televiziune din România și unul dintre puţinele de acest gen din Europa - trece printr-o grea încercare

Autoritatea Națională pentru Resurse Minerale nu a mai prelungit licența de concesiune pentru Roșia Montană Gold Corporation

ANRM susține că a analizat documentația depusă și că în urma evaluării a decis să ”nu prelungească valabilitatea licenței de concesiune pentru exploatarea minereurilor auro-argentifere din perimetrul Roșia Montană

Horváth Tamás, Korda György és Balázs Klári sau Ştefan Bănică jr, printre cei care vor concerta la Zilele Târgumureșene

La evenimentele din cele patru zile vor participa şi delegaţiile oraşelor înfrăţite din Ungaria, Germania, Bulgaria și Republica Moldova.

CNAIR anunță restricţii de circulaţie pe mai multe drumuri din cauza caniculei

În perioada 21-24.06.2024, în intervalul orar 10.00 -20.00, se vor institui restricţii de tonaj pe sectoarele de autostrăzi, drumuri expres şi drumuri naţionale din cauza temperaturilor extreme

Mai multe articole de același fel

Ligile studențești din UPT provoacă elevii de liceu la o vacanță inedită, activă, în cadrul a două tabere de vară

Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajută pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea o vacanță activă, inedită, plină de experiențe interesante.