fbpx
12.7 C
Cluj-Napoca
AcasăSPORTPeste 80 de participanți la Trofeul Poiana Brașov al Campionatului Național de...

Peste 80 de participanți la Trofeul Poiana Brașov al Campionatului Național de Viteză în Coastă

Publicat în

spot_img
spot_img

Ultima etapă a sezonului 2020 din Campionatul Național de Viteză în Coastă, Trofeul Opel din Poiana Brașov, se va desfășura sâmbătă și duminică și va avea la start un total de 88 de concurenți. Etapa de pe Drumul Poienii stabilește și recordul de prezență al sezonului pentru prima divizie a campionatului, a anunțat Federația Română de Automobilism Sportiv (FRAS).

Deși cele mai importante titluri s-au decis deja, etapa din Brașov îi va avea la start pe cel mai bine cotați piloți ai anului.

Potrivit FRAS, În premieră campion la Categoria II, titlu cucerit matematic încă de pe Transalpina, Emil Nestor (Norma M20FC) este gata să bată al șaselea record consecutiv și să își ia revanșa după abandonul din 2019 de la Poiana Brașov. Atunci, victoria i-a revenit bulgarului Stefan Stoev (Silver Car EF10), care va fi prezent și de această pregătit pentru a-și apăra trofeul.

Următorii doi clasați pe podiumul diviziei mașinilor de competiție, Silviu Dumitrescu (Osella PA 2000 EVO) și Costi Stratnic (Dacia STCC) vin și ei în Poiana. De asemenea, primii trei clasați de la Categoria I, Mihai Leu (Ferrari 458 Challenge), deja campion încă de la Baia Mare, Alex Mirea (BMW M2) și Alin George Luca (Porsche 911 GT Cup) sunt înscriși.

Lista completă de înscrieri este disponibilă AICI.

Sâmbătă, între 09:30 și 18:00 vor avea loc manșele de recuoașteri și antrenamente libere, iar duminică între 09:00 și 12:30 vor fi ultimele manșe de recunoașteri. Cele două manșe de concurs sunt programate între 14:00 și 18:00, urmând să fie transmise în direct pe TV de SportExtra și online de canalul de YouTube al Federației Române de Automobilism Sportiv. Accesul publicului este restricționat pentru a preveni răspândirea virusului COVID 19.

Detalii despre competiție puteți găsi AICI.

Circulația pe drumul spre Poiana Brașov va fi închisă sâmbătă și duminică, pentru desfășurarea ”Trofeului Poiana Brașov”.

Începând de vineri, 9 octombrie, va fi restricționat accesul în parcarea de la Biblioteca Județeană.

Sâmbătă, 10 octombrie, circulația va fi închisă între orele 08.30 – 13.00 și 14.00 – 18.30.

Duminică, 11 octombrie, restricția se va aplica între orele 08.30 – 12.00 și 13.00 – 18.30.

De asemenea, pe breteaua dintre Casa Armatei și Cinema Astra, accesul va fi restricționat, pe perioada desfășurării evenimentului sportiv.

Restricțiile afectează și programul de circulație al autobuzelor RATBV SA de pe linia 20, Livada Poștei – Poiana Brașov. Sâmbătă, 10 octombrie a.c., între orele 8.30 și 13.00, respectiv 14.00 și 18.30, circulația autobuzelor de pe linia 20 va fi oprită. Ultimele plecări din cele două capete de linie vor fi la orele: 8.00 și 13.30, iar de la orele 18.30 circulația revine la programul obișnuit. Duminică, 11 octombrie, între orele 8.30 și 12.00, respectiv 13.00 și 18.30, autobuzele de pe linia 20 nu vor parcurge traseul Livada Poștei – Poiana Brașov. Ultimele plecări din cele două capete de linie înaintea suspendării circulației vor fi la orele 8.00 și 12.30, iar de la orele 18.30 circulația revine la programul obișnuit.

Autobuzele de pe linia 50, de vineri, 9 octombrie a.c., de la orele 08.00 și până duminică, la orele 21.00, în capătul de linie Livada Poștei, vor opri la peronul imediat următor celui obișnuit.

(SURSA FOTO: fras.ro)

Ovidiu Petrovai

Articole recente

Dominic Fritz: Am semnat parteneriatul cu IFC, divizia de dezvoltare a Băncii Mondiale pentru un nou spital municipal la Timișoara

Dominic Fritz face primul pas pentru construirea unui spital nou în Timişoara

ADR Centru a lansat proiectul pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale din învățământul primar și secundar obligatoriu

Peste 16 milioane euro sunt alocați pentru finanțarea infrastructurii și serviciilor educaționale

Consilierii locali din Târgu Mureș au aprobat proiectul reamenajării străzii Bolyai

Scopul proiectului este de a încuraja mobilitatea bazată pe mersul pe jos, cu bicicleta, diminuarea traficului rutier, reducerea congestiei în zona centrală, îmbunătățirea condițiilor de trafic

Directorul general al Teatrului Național din Timișoara, Ada Hausvater, distinsă cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler

Decretul nr. 55 din 15 ianuarie 2024, emis de președintele României cu prilejul Zilei Culturii Naționale, consfințește acordarea acestui prestigios titlu Adei Hausvater, „în semn de înaltă apreciere pentru meritele importante în aducerea dramaturgiei românești și a Teatrului Național Mihai Eminescu în prim-planul culturii europene, pentru dezvoltarea prin arta dramatică a spiritului civic și democratic în Timișoara”, subliniind, de asemenea, dubla sa calitate de regizor și manager de teatru.

Mai multe articole de același fel